top of page

Onze realisaties

Welkom bij ons portfolio. Je kunt hier een kleine selectie vinden van ons werk en de projecten die we hebben gedaan. 

mockuper.png
mockuper (4)_edited.png

Investor Sphere

Investor Sphere kwam naar ons met de vraag of wij een website konden ontwikkelen voor hun 2 softwares. De website moest modern, strak en technologisch getint zijn. We gingen meteen aan het werk en starten aan het designen en bouwen van de website. Nog geen 2,5 week later stond hun website online. 

mockuper (1).png

Mousti Clean

De zaakvoerder had een simpele taak voor ons, een simpele website die zo snel als mogelijk online moest staan. Het moest schoonheid en netheid uitstralen, het kleurenpalet was dus onze belangrijkste troef. Hun website moest niet complex zijn of speciale functies hebben, een contactformulier was genoeg voor de zaakvoerder. We hebben deze website in 3 dagen kunnen afleveren aan Mousti Clean. 

mockuper.png
mockuper (3)_edited.png

De Koninck

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

De Koninck was onze eerste klant ooit en was het startschot voor onze onderneming. De zaakvoerders van De Coninck wouden een website zonder teveel woorden. Ze wouden dat klanten hun direct contacteren omdat ze staan voor een persoonlijke aanpak. Veel uitleg was dus uit den boze op hun website, de uitleg volgde door hun zelf om gepersonaliseerde uitleg te kunnen geven.

bottom of page